Пропускане към основното съдържание

Участничка в "Къртицата" си пусна голи снимки в нета (+18)

Кристина Несторова започва да буди все по-голямо подозрение за предател в „Къртицата“. Особено след голите снимки, които публикувани в мрежата. Защо след като Кристина е толкова разкрепостена, не показва и трохичка от това в Базата? Може би крие нещо, писа hotarena.net?

Поведението й е присъщо за Къртицата – тя никога не би издавала истинската си същност, за да не се набива на очи. В предаването Несторова го играе скромна и невинна, почти незабележима.

Но като я гледаме на голите й снимки, далеч не изглежда такава,

Снимките обаче са предимно от юлския брой на FHM, отпреди пет лета и по тях едва ли може категорично да се гадае какви ще ги върши Кристина в "Къртичата". Еротична сесия на великолепната моделка на агенция Визаж Кристина Несторова е реализирана на остров Тасос от Велислава Каймаканова.


Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.