loading...

неделя, 24 март 2013 г.

Състудент на Адел и LaTiDa на една сцена с общо парче

На 27-ми март (сряда) от 21:00 часа в Sofia Live Club – най-голямата клубна сцена ще приюти трите музи от групата laTida, които ще направят премиера на втория самостоятелен сингъл на групата - "Илюзия" със специалното участие на Mr.English.

„За мен това е страхотна възможност за изява, с която искам да подкрепя уникалните момичета от LaTiDa, както и да се представя пред българската публика“, споделя Лиам. “Готов съм за нови предизвикателства и възможности и се надявам да впечатля публиката с британския си стил, който предлага нещо ново и различно от типичното американско звучене“, допълва той.

В сряда вокалистките ще представят клубен лайф – една съвместна инициатива на най-обичаната българска формация “Bon-Bon Music” и световният козметичен гигант CND Shellac. Проектът представлява авторски песни, известни парчета, поднесени в нестандартни версии. Музикантите на сцената ще бъдат: Пламен Денчев (Voice of boys) – пиано, Васил Василев – китара, Алекс Атанасов (Funky miracle) – бас китара и Богомил Дончев – барабани.

Гост музиканти по време на пърформанса: Поли Генова, Mr.English, Voice Of Boys, Криста, танцьорите от "RIO CREW’’, Владислав Минчев, Георги Стойков, Алекс Атанасов от "Funky miracle’’ и др.

Mr. English - Лиам Уебър е роден в Лондон, но има мултиетнически произход и корени от Ямайка, като този културен микс придава специфично звучене на музиката му. Завършва престижното B.R.I.T School for Performing Arts and Technology, чиито възпитаници са някои от най-големите британски звезди сред които Адел, Ейми Уайнхаус, Джеси Джей, Леона Луис, Кейти Би и др. Обича да пише песни и харесва интелигентния, смислен и готин рап и хип-хоп. Участието му в проекта е неговият музикален дебют на българската музикална сцена.

Допълнителна информация

Момичетата от трио “LaTiDa” се срещат още през 1995 г. като част от група “Бон-Бон“. През 2009 година формират своята група. Името на групата идва от техния дебютен сингъл “LaTiDa”
Яна Балева, Десислава Христова и Елизабет Нешева вземат участие във “Великолепната шесторка” и други телевизионни формати и концерти, а от 2010 г. са част от екипа на Поли Генова. През 2011 г. заедно с нея представят България на конкурса Евровизия в Дюселдорф с песента ‘’На Инат’’. Визията на LaTiDa ще впечатли с истински триумф на цветовете, за което ще се погрижат ''Benetton'' и CND Shellac, a невероятното вокално майсторство ще направи вечерта незабравима.Няма коментари :

Публикуване на коментар