loading...

понеделник, 25 март 2013 г.

Вижте хонорарите на звездите от "Dancing Stars"

Примата на родната чалга Глория участва в "Dancing Stars" срещу тлъстия хонорар от 40 000 лева. От екипа разкриват, че певицата е поставила и други условия на организаторите, пише kliuki.net.
.
Тя поискала от тях да й бъде гарантирано, че няма да я изгонят първите три седмици, за да не й падне авторитетът. Ако пък журито или зрителите я изритат, тя трябвало да получи сериозно обезщетение. Същият куп пари трябвало да я обезвъзмезди, ако телевизията допусне да бъде опетнено името й с подигравки, епитети и измислени пикантерии. Договорът бил подписан без от Нова тв да гъкнат. Ицо и партньорката

Вижда се вече, че журито не казва нито една лоша дума за певицата и я хвали непрекъснато. В същото време обаче тя тренира усилено и се представя добре. Никой не може да си изкриви душата и да каже, че оценките й са подарени. Танцува прилежно, труди се неуморно и слага част от младоците в джоба си. 70 годишната актриса Латинка Петрова ще вземе четири пъти по-малко пари за участието си от Глория, като ще хвърли четири пъти повече усилия, защото е на възраст, но се труди упорито и прави незабравимо шоу на сцената.

Също толкова ще получат актрисата Елен Колева, която танцува превъзходно, световният ни шампион по бокс Детелин Далаклиев, който едва се спаси на елиминациите в петък и Ангел от дуета Ангел и Мойсей. Зайнеб е с най-скромната сума - пет хилядарки, но тя пък танцува само една седмица. Наталия Кобилкина излязла на организаторите почти без пари, гласи мълвата. Тя само се натиснала да влезе в шоуто и не искала хонорар. Най-много обаче ще прибере Ицо Хазарта, който хем не може да танцува, хем се е спазарил двойно повече от Глория, за да показва кръшна снага пред зрителите.

Няма коментари :

Публикуване на коментар