Пропускане към основното съдържание

Скандални СРС-та с Миро Найденов и Алексей Петров

Снимка: ПИК
Секретни записи на бившия земеделски министър Мирослав Найденов ще се появят скоро в публичното пространство, съобщи ПИК. Записите са по-скоро СРС-та, правени през лятото на 2011 г. в механата на столичен хотел.

Подслушвателните устройства са документирали няколко разговора на Найденов с политици и бизнесмени. В един от разговорите присъствал и обявеният за глава на „Октопода” Алексей Петров.

По техни данни Найденов и Петров са се срещали тайно няколко пъти в периода, когато Алексей Петров бе пуснат от следствения арест и се кандидатира за президент през есента на 2011 г. Един от контактите е прихванат със СРС.

От скандалните записи лъсвало, че Найденов е нещо като къртица на Петров в правителството и му разкрива корупционни схеми с участието на негови колеги от кабинета на ГЕРБ.

По данни на ПИК записите на Мирослав Найденов, в момента разследван от прокуратурата, буквално ще взривят държавата и ще докажат, че той е изкупителна жертва на кръгове около Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.