loading...

петък, 29 март 2013 г.

Родман е велик, а вие сте комплексари

Гледах вчера предаването "Къртицата"! Има доста интересни и оригинални неща, но има и доста недомисленици, като например това, да се коментират кадри, които още не сме видели в продължение на един час. Има обаче нещо твърде по-неприятно от това, а именно солидната доза BG комплексарщина.

Седнали едни "титани" на мисълта, като Емил Кошлуков, който незнайно защо бяха извадили от нафталина, да ми обяснява, че никой не си спомнял победите на Денис Родман, а всички заели за победите на Стоичков. "титане", някой да седне и хубаво да ти обясни, че има разлика между футбол и баскетбол и не могат да се правят такива елементарни аналогии, които са типични само за елементарни хора като тебе!

Само за сведение на хора, като Емил Кошлуков ще кажа, че Родман е икона за баскетбола, като е бил петкратен шампион на НБА. Той е един от най-добрите защитници в историята на този спорт и вече е част от залата на славата, нещо не достижимо за дребните хорица.
За Стоичков ще кажа само, че извън терана навсякъде другаде изглежда срамно!
Просто не е често, само защото Родман прави шоу, което ние трудно разбираме да му се нахвърляме и да го гризем, като стадо пирани. Хубаво е, че моето мнение се споделя и от не малко други хора.

Така например журналистката Цвети Кирилова беше написала във Фейсбук - "Няма такъв смях. Прочутите шоумени - така наречените "ВИП-ове", питат на другарски съд с патос: кой бил Денис Родман?!. Ха -ха Родман е втрещен в какъв безумен филм е вкаран, цензуриран от обкръжение от лумпени, повярвали си, че са велики звезди, с високо самочувствие с размера на Катедралния храм Александър Невски. Ало, комплексарите, Родман е на светлинни години от вас, и срещу него да вървите не може да го стигнете. Какво очаквате, да излезе на двора, да разкопае градината и да посади кокичета?

Това поне ни дава спокойствието, че в BG виреят не само комплексари.

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар