Пропускане към основното съдържание

Родман е велик, а вие сте комплексари

Гледах вчера предаването "Къртицата"! Има доста интересни и оригинални неща, но има и доста недомисленици, като например това, да се коментират кадри, които още не сме видели в продължение на един час. Има обаче нещо твърде по-неприятно от това, а именно солидната доза BG комплексарщина.

Седнали едни "титани" на мисълта, като Емил Кошлуков, който незнайно защо бяха извадили от нафталина, да ми обяснява, че никой не си спомнял победите на Денис Родман, а всички заели за победите на Стоичков. "титане", някой да седне и хубаво да ти обясни, че има разлика между футбол и баскетбол и не могат да се правят такива елементарни аналогии, които са типични само за елементарни хора като тебе!

Само за сведение на хора, като Емил Кошлуков ще кажа, че Родман е икона за баскетбола, като е бил петкратен шампион на НБА. Той е един от най-добрите защитници в историята на този спорт и вече е част от залата на славата, нещо не достижимо за дребните хорица.
За Стоичков ще кажа само, че извън терана навсякъде другаде изглежда срамно!
Просто не е често, само защото Родман прави шоу, което ние трудно разбираме да му се нахвърляме и да го гризем, като стадо пирани. Хубаво е, че моето мнение се споделя и от не малко други хора.

Така например журналистката Цвети Кирилова беше написала във Фейсбук - "Няма такъв смях. Прочутите шоумени - така наречените "ВИП-ове", питат на другарски съд с патос: кой бил Денис Родман?!. Ха -ха Родман е втрещен в какъв безумен филм е вкаран, цензуриран от обкръжение от лумпени, повярвали си, че са велики звезди, с високо самочувствие с размера на Катедралния храм Александър Невски. Ало, комплексарите, Родман е на светлинни години от вас, и срещу него да вървите не може да го стигнете. Какво очаквате, да излезе на двора, да разкопае градината и да посади кокичета?

Това поне ни дава спокойствието, че в BG виреят не само комплексари.

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Скандален чат на новия военен министър

Какво пише във Фейсбук номинирания за нов военен министър - Христо Гаджев.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.