Пропускане към основното съдържание

Тоталният провал на протестиращите

Какво постигнаха протестиращите? НИЩО! Ама едно огровно НИЩО! След като не принудиха властта да  вземе лицензите на ЕРП-тата, да увеличи доходите, да създаде нови работни места, тръгнаха да правят партии. Появиха се многобройни "лидери", които  претендират, че говорят от името на народа. Ама кой народ ви избра, че говорите от негово име. Кой гласува за вас? Лидерчета, поне станете домоуправители, а тогава се борете да станете депутати.

Някакво си движение "Освобождение" ще ни освобождава, ама от какво точно не се знае.  Днес пък друго "всенародно" двежение прерасна в партия. Ама чакайте, нали само преди няколко седмици говорихте против партиите, то вашата партия с какво  ще бъде по-различна? Трябвало да има нови хора в парламента, ами то и последното Народно събрание бе пълно с нови хора, ама това какво ни донесе. Не е въпросът да има нови хора, а да има можещи и знаещи, които да работят за народа, а не за олигарсите. То само подмяната на едни нови хора с други нови хора няма да реши нищо.

Движенията, които говорят, че са по-различни от досегашните управляващи, започнаха да правят нещата точно като тях - от горе на долу. Прави се ръководство на партията - този пост за мене, а онзи за тебе и да започнем да призоваваме хората да гласуват за нас.

Проблемът е не, че политиците ни крадат, а че ние сме бедни. Навсякъде, а не само в България, политиците си прибират комисионните и нагласяват обществените поръчки. Управляващите от ГЕРБ започнаха някои добри неща,  но протестиращите ги стопираха.  Полезни неща като  магистрали, Южен поток, сондажи в черно море, може би щяха да имат резултат, който да вдигне доходите, но сега ще даваме пари за избори.

Бойко Борисов показа какво може в София - има метро, улиците са малко по-чисти, а и има доста нови улици. Иначе че той прекалява понякога е ясно, но май се усети, но протестиращите не се усетиха, че са използвани и насърчавани от криминални структури на БСП.
В крайна сметка имам чувството, че голяма част от протестиращите не искат да се промени нищо, а и те да се включат в пладнешкия грабеж.

Николай Георгиев
Цветан Ламбрев

Коментари

  1. Явно този който е писал тази статия, е от мерзавците които доведоха народа до окаяното положение

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.