Пропускане към основното съдържание

Омбудсмане, защо когато яде кюфтетата в Перник не рева

Така нареченият омбудсман Константин Пенчев прави истински маратон по телевизиите, като обяснява, че хората били недоволни от липсата на справедливост. А ти какво направи за тази справедливост? Защо, когато изпратих жалба до него за нагласените учителски конкурси в Професионална гимназия по икономика-Перник през септември миналата година, той вместо да направи истинска проверка по случая след няколко седмици, ядеша на софрата на пернишкото школо.

Бяхте набързо поканен от директорката на училището Юлиана Ефремова, която побърза да се снима с вас, а вие от своя страна побързахте да приключите проверката в скандалнато училище. Хем ги проверявахте, хем им ядохте кюфтетата, но това си е стара българска традиция. Ама, като я спазвате, поне не се правете на морален стожер в държавата, просто не сте такъв. Писахте ми в отговор на жалбата, че ми пожелавате успех в бъдещите ми начинания.

Даде, ама къде остана справедливостта, за която сега на драго сърце говорите пред медиите. Защо не дадохте личен пример, г-н омбудсман? По мое време, когато длъжностно лице ходи на крака на гости при този, който проверява се наричаше корупция. Сега се нарича нещо, като конфликт на интереси, а бе нещо, като нищо!

Е, аз не ви пожелавам успех, защото такива хора като вас не трябва да успяват.  Пожелавам ви и вас протестиращите да ви изметат на бунището, там където ви е мястото, недраги ми г-н омбудсман.

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.