loading...

четвъртък, 14 март 2013 г.

Нов клип показва как някой насъсква Пламен Горанов да крещи срещу ТИМ (ВИДЕО)

Скандален клип с пълното изказване на Пламен Горанов на протестите във Варна се разпространява в социалната мрежа. Във видеото се вижда как мъж се доближава до него и го насъсква „... Чуваш ли бе! Отиди им кажи да скандират Долу ТИМ бе!”. Оказва се, че словата на Пламен, с които той посочва ТИМ като главен виновник за проблемите във Варна и увлича хората да викат против групировката, съвсем не е цялото му изказване пред протестиращите.

В новото видео, което е снимано от друг ъгъл, най-вероятно с телефон, ясно се вижда, че Пламен Горанов говори пред хората, но много по-дълго. Той казва следното: „Добър ден на всички! Освен този протест, който е за цените на тока, смятам, че много от хората, които сме тук, знаем, че може би много по-голям проблем във Варна е този дето седи ето там (в този момент Пламен посочва общината). И аз се постарах и съм направил нова фирма за общината, която е „Кочинката на Кирчо” (показва най-вероятно плаката си, който не се вижда) и просто умолявам да отделим две минути и да отидем да му я оставим там да си я има. Ако се присъедините към мен да му я оставим на входа. Това е.”, съобщава "Дарик".

След тези думи Пламен Горнов, слиза от стъпалата на паметника на загиналите в сръбско-българската война, а след него друг говорител застава на микрофона. През това време мъж с дълга коса и камера (най-вероятно камерата, снимала популярния клип с призива му срещу ТИМ) се приближава до него и му казва: „... Чуваш ли бе! Отиди им кажи да скандират Долу ТИМ бе!” Шепне му още нещо на ухото, приближавайки се повече, а после Пламен пак взема микрофона и допълва предишното си изказване:

„Само да допълня, че освен правителството, мисля, че във Варна главният виновник за този протест е ТИМ! Долу ТИМ!”

Останалите викове на хората са добре известни. От въпросното видео обаче се вижда как мъжът с камера дирижира скандиранията, а плътно до него е арх. Калина Павлова, един от най-заклетите противници на групировката. Очевидно е, че и тя снима с телефон, но не е ясно къде е нейният запис, или пък снимки.
БЛИЦНяма коментари :

Публикуване на коментар