loading...

петък, 1 март 2013 г.

Уволниха Николай Бареков!

Николай Бареков е бил уволнен тази сутрин, съобщи ПИК. Журналистът е отстранен от поста директор на Тв7, след позорния лупинг, който направи медията след падането на правителството.

На 20 февруари премиерът Бойко Борисов подаде оставка и Бареков, който безсрамно венцехвалеше политиката на кабинета, откри огън по падналия. Това отврати хиляди българи, дори тези, които не харесваха политиката на Бойко Борисов. Десетки журналисти заклеймиха Бареков като слуга №1 в журналистиката.

Източници от Тв7 разкриха пред ПИК, че след падането на правителството заплатата на Бареков е станала 60 000 лв. Затова той реши да вземе страната на народа на протестите. Замина дори за Варна, където са най-мащабните митинги срещу монополите, групировката ТИМ и кмета Кирил Йорданов.

Там обаче той се срещна с горчивата реалност – гражданите заглушаваха гласа му със свирки и вувузели, дърпаха му микрофона, опитаха се дори да се саморазправят с него, което не са си позволявали с никой друг тв водещ! Най-скъпоплатените му репортери също изпитаха на гърба си гнева на народа – хората им подвикваха обиди по улиците не само във Варна, а и в София, на Орлов мост.

Няма коментари :

Публикуване на коментар