Пропускане към основното съдържание

НЛО е блъснало и взривило метеорита над Челябинск (ВИДЕО)

Метеоритът, който се разби в Русия, е бил блъснат от неидентифициран летящ обект и в резултат се е взривил и пръснал на малки парчета над Урал.

Теорията се базира на анализ на неясен видеоматериал на небесното тяло, направен докато то лети из утринното небе на град Челябинск. Любители на НЛО твърдят, че на записа може да се види как “нещо” се сблъсква с метеорита по време на полета му, въпреки факта че няма информация за изстрелването на руски ракети, които да са свалили небесния гост.

Метеоритът се взриви в атмосферата на 15 февруари със силата на 30 бомби от Хирошима, причинявайки сериозни щети в Челябинск и ранявайки около 1 200 души. Според оценки на НАСА, тялото е било с широчина близо 17 метра и с тегло 10 000 тона. Взривът на метеорита е бил със сила 500 килотона.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.