loading...

сряда, 6 февруари 2013 г.

Ogi 23& Algoriddim и Wosh$feel изскачат със суперклипове

Два нови клипа са най-горещата тема днес след едновременна премиера на видеата в официалните канали в youtube и vbox7 на лейбъла Facing The Sun: „На кой му дреме” на OGI 23 & ALGORIDDIM и WOSH&FEEL - “I Got The Benjamins” като и двата клипа имат уникална визия, дело на видео-артиста SUPERS4UPEN.


„На кой му дреме” е първият високо-бюджетен клип на най-популярната млада китарна група Ogi 23 след серия парти видеа. Този път клипът им има сюжет като на крими-комедия – фенки на бандата отвличат Ogi 23, на които после се налага да бягат за живота си. Най-запомнящата сцена включва Ангел, Билката, Косьо и Algoriddim, обградени от красиви момичета, които заливат себе си и тях с боя. 

Въпреки че моментът звучи като сбъднатата мечта на всеки мъж, Ogi 23 са запомнили само минусовите температури и допира на ледено студена боя по тялото.
Не липсват провокации и в хип-хоп клипа от ново поколение на Wosh&Feel “I Got The Benjamins” – видеото показва партито, на което всеки иска да бъде поканен, а жените са стилизирани като секси зайчета. Самото парче пък бележи промяна в стила на ъндърграунд МС-тата към доста по-клубен звук като Wosh&Feel коментират новия трак в типично свой стил: „Пари, жени, ланци и дискотеки ли? Това пък ни е най-лесното – check this out. Идваме оттам, откъдето никой не ще да дойде и само минаваме. И помнете - веселбата да е царя!”

И двата клипа са режисирани от видео-артиста Оги Костовски, по-известен като SUPERS4UPEN и носят запазената му марка – смели идеи и смазваща визия.
„На кой му дреме” на OGI 23&ALGORIDDIM и “I Got The Benjamins” на WOSH&FEEL можете да гледате на официалните канали на Facing The Sun в youtube и vbox7:Няма коментари :

Публикуване на коментар