loading...

неделя, 10 февруари 2013 г.

Росен Драгнев - Капитана стрелял с калашник по Баретата?

Росен Драгнев - Капитана от Казанлък е задържан за стрелбата срещу Златко Баретата пред Съдебната палата в София. Според информацията на разследващите той дължал около 3 млн. лева на Баретата. Имал три месеца срок да се издължи, но не спазил уговорката.

Полицията работи по версията, че вместо да върне парите, които е отклонявал от бизнеса на Баретата, той е наел хора, които да стрелят по бившия командос.По неофициална информация криминалистите са били насочени към Капитана от съпругата на Златомир Иванов - Калина, която по време на разпита в МВР е изразила съмнения, че именно длъжникът е организирал опита за покушение.

Росен Драгнев развивал съвместен бизнес с бензиностанции с Баретата.Според данните на разследващите той държи две малки бензиностанции в Казанлък, които се казват "Темпо Ойл". Според информация на разследващите той е отговарял и за няколко увеселителни бара на Иванов в Казанлък и Стара Загора. Той развивал и съвместен бизнес с бензиностанции с Баретата.

Освен Росен Капитана са арестувани още трима души. Най-вероятно те са служители от заведенията и бензиностанциите, за които е отговарял Драгнев.

БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар