Пропускане към основното съдържание

Бойко заплаши журналистите: И аз мога нещо да ви спретна…

Изнервен от ескалацията на “Буда гейт”, премиерът Бойко Борисов открито заплаши журналистите.  “Това, което са направили (бел. ред. – сайтът “Биволъ”), аз мога да ви го спретна на всичките, които стоите днес тук.

Днес мога да разпоредя на службите да образуват подобни дела на всичките ви журналисти, на всички“. Министър-председателят предупреди медиите да внимават на влизане в президентството, минути преди да стартира Консултативния съвет за национална сигурност.

Бойко изрече спонтанно тази заплаха само четири дни, след като обяви от ефира на БНТ, че не контролира медиите у нас. В “Панорама” Бойко Борисов заяви, че не е диктатор, както го наричат в последно време: “Истински се забавлявам с тези хора. И ако се прочете докладът на Ахмед Доган – той описва себе си в частта, която касае мен. Всъщност този доклад е насочен главно срещу мен и ГЕРБ. И там той говори за медийни свободи. Цинизмът, е че партията, която контролира голяма част от медиите в България чрез своя депутат от ДПС г-н Пеевски, има нахалството да ни обвързва нас с медии. В същото време ДПС има цяла медийна група с телевизия, с вестници, с какво ли не. Голяма част от политолозите и социолозите са обвързани с Костов, докато никой не защитавал ГЕРБ”.

Точно изброените от премиера медии обаче, не съобщиха за появата на досието “Буда” в сайта “Биволъ”. А се включиха в темата чак на следващия ден, когато Цветанов и Борисов се обясняваха за досието “Буда”. Т.е. цитираните от министър-председателя медии, които уж били на ДПС, коментираха новина, която реално не са пускали! Какъв по-сигурен знак за угодничество спрямо своя господар?!  Те скриха новината, защото може би много по-рано са станали жертва на заканите на Бойко Борисов, адресирани днес към “всичките ви журналисти”.

PIK.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.