loading...

четвъртък, 21 февруари 2013 г.

Борисов обвини Доган, че го е „поръчал”

Ахмед Доган е поръчител на атентат срещу Бойко Борисов. Това заяви самият Борисов, минути след като парламентът прие оставката на кабинета му. Атентатът е подготвян при предишните избори. Изказването на Борисов бе провокирано от думите на Христо Бисеров от ДПС за връзките му с организираната престъпност.

„Понеже вие минахте границите, искам да знаят хората и там в този документ се казва: заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган", каза Борисов, като подчерта, че това се посочва в официален документ.

Той се обърна към председателя на ДПС Лютви Местан с думите, че има уважение към него като политик и го помоли да излъчи комисия, която да провери автентичността на документа в нашата разузнавателна служба.

„Досега си мълчах, но след като Бисеров си позволява такива клевети по мой адрес, когато съм си заложил здравето и живота, за да ги изловя и екстрадирам, да ми прехвърляш такава глупост, нямам жал", отсече премиерът в оставка и допълни: „Аз не съм страшен, страшни са тези, които ме поръчвате и вярвайте, че са много страшни. Затова никой четири години не смееше да ги залавя и екстрадира".

Прочетете цялата реч на Борисов

Няма коментари :

Публикуване на коментар