Пропускане към основното съдържание

Да изхвърлим Бареков от журналистиката!

Безобразният лупинг на Николай Бареков, който публично се отрече от своя вожд и учител Бойко Борисов, втрещи обществеността. Подмазвачът уволни дори довчерашната си съмишленичка Люба Кулезич, за да се хареса и да се впише в конюнктурата.

Форумите и социалните мрежи са пълни с критики към тъй наречения “изпълнителен директор на ТВ7″, а преди часове във Фейсбук дори се е родила уникална група “Да изхвърлим Бареков от журналистиката”, която бързо трупа фенове. Ето какво е написано в анонса към групата:

”Медийният лакей на всяка власт Николай Бареков пак се врътна. До вчера пееше химни за ГЕРБ и Бойко, днес им вика „диктатори”.

Хора, да изхвърлим от журналистиката този аморален тип – чалгаджия, който се полива с шампанско на Ривиерата, ходи с джипове и охрана и прислужва на силните на деня. Да не гледаме турската телевизия ТВ7, която ни облъчва със сериали за българоубиеца Сюлейман Великолепни и се издържа с парите на медийния барон Цветан Василев.

Това не е журналистика, това е професионално и човешко дъно!!!”

PIK.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.