loading...

петък, 8 февруари 2013 г.

Сексскандал разтърси редакцията на вестник “Труд”

 
Сексскандал разтърси редакцията на вестник “Труд” преди броени дни. В дъното на гаф във вестника се оказал интимният приятел на началничка в медията. Вместо виновника обаче го отнесъл друг.

От две страници разработка за “Хизбулла” във вестника  била отпечатана само едната, защото страньор на име Николай, забравил, че на другата трябвало да излезе приложение на Шуменското издание на “Труд”. Привечер, докато се пускал вестника за печат, хубавецът Ники липсвал от работното си място. Според негови колеги по същото време той се бил затворил със зам.-главната редакторка Мила Аврамова в кабинета й. Ведомствена тайна в изданието е, че тя е в любовни отношения със страньора, който като нищо може да се издигне до шеф на предпечата в “Труд”.

Заради липсата на Ники вестникът излязъл в шуменския регион със сгрешените страници. Последвал луд скандал в редакцията на Полиграфическия комбинат. Главната редакторка Светлана Джамджиева не знаела, че възлюбеният на Аврамова е виновник за гафа и разпоредила да се направи вътрешно разследване по чия вина вестникът е излязъл по този начин. Като разбрала какво се е случило, Джамджиева се видяла в чудо как да излезе от ситуацията, без да унижи публично Аврамова. Затова взела “Соломоновско” решение да накаже шефа на Ники – Милен Алексиев, мениджър предпечат и производство. Това възмутило всички в “Труд”, а Ники станал най-избягваният трудовак във вестника.

PIK.bg

1 коментар :

  1. Както обикновено Милен Алексиев е безкрайно хрисим. И разбира се не е знеал нищо... :)Вероятно е забравил, че не трябва да хапе ръката, която го храни.

    ОтговорИзтриване