loading...

понеделник, 18 февруари 2013 г.

Извънредно: Щурмуват Народното събрание, Бойко е в паника, готви оставка

Протестиращите пред Народното събрание щурмуват в момента парламента.
Взривоопасна стана ситуацията около парламента, след като над 500 протестиращи от Орлов мост, където блокираха за малко кръстовището, се пренесоха пред Народното събрание.

На няколко пъти жандармерията и полицията се прегрупираха и с тласъци се опитват да избутат протестиращите, колкото се може по-далече от сградата на парламента.

Постоянно приижда полицейско подкрепление, тъй като от МВР се опасяват, че вече става въпрос за гражданско неподчинение и хулиганство.

Премиерът Бойко Борисов пък провежда тайно съвещание с лоялните си хора в Министерския съвет. Такива слухове обикалят в момента интернет медиите.

Една от тях дори твърди, че има потвърждение от собствен източник в МС. „Бойко Борисов и екип от платени социолози, политолози и журналисти обсъждат вариант правителството да подаде оставка и да се отиде към предсрочни избори“, цитира собствени неназовани източници от „Дондуков”1 сайтът Faktor.bg.

„Анализ показал, че през последните три месеца 80% от ходовете на кабинета и министрите са грешни, неуверени и имат обратен ефект сред обществото. Тенденцията била до започването на редовната предизборна кампания през юни рейтингът на ГЕРБ съвсем да се срине“, твърди източникът на сайта в правителството.Няма коментари :

Публикуване на коментар