Пропускане към основното съдържание

Удря ни бежанска вълна от Близкия изток и Африка

Вълната от бежанци към България става все по-застрашителна, като само от началото на седмицата до днес близо 50 души са намерили спасителен остров у нас. Последният случай е от изминалата нощ, когато гранични полицаи от РДГП – Елхово задържаха 25 нелегални имигранти. Служителите в зелене униформи получили сигнал от местен жител, който забелязал голяма група непознати в района на село Лесово.

Граничен автопатрул установил и задържал първо 11 души – 9 мъже и 2 жени. Малко след това отново в покрайнините на с. Лесово са задържани още петима – 4 мъже и една жена. По-късно в с. Малко Кирилово са заловени още двама мъже от същата група. 16 от всичките са африканци, без документи за самоличност, има по един гражданин на Афганистан и Еритрея. Повечето от африканците заявили, че са от Мали, но според разследващите те използват ситуацията в тази страна, за да поискат бежански статут. Станало ясно, че целта на голяма част от групата е Франция.

Пред граничните полицаи някои разказали, че пристигнали в Турция с кораби. Една част от групата била сформирана в Истанбул и тръгнала към България с микробус. Преди турско-българската граница те се срещнали с другата част от групата, която имала водач. Той ги отвел до границата и ги изоставил. Нелегалните имигранти са задържани в ГПУ-Елхово.

През миналата нощ граничните полицаи от ГПУ-Елхово са задържали още трима африканци без документи. Единият заявил, че е от Мали, двама – че са от Того. В ГПУ-Свиленград са задържани и четирима нелегални имигранти без документи, представящи се за палестинци.

7plus7.net

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.