loading...

събота, 23 февруари 2013 г.

Вулкан бил сборен пункт за извънземни? (видео)

Уфoлози масово се стичат към подножието на действащия вулкан Попокатепетъл в Латинска Америка. Причината за засиления интерес са кадрите, които бяха излъчени от местен телевизионен канал.

На тях се виждат няколко движещи се светли точки, които са се устремили от няколко посоки към вулкана и се скриват зад него, сякаш се спускат в кратера му, предаде International Business Times, цитиран от Нюзру.

Черно-белите видеозаписи, излъчени първо от местен телевизионен канал, а след това и от други, дори отвъд пределите на Мексико, предизвикаха интереса както на уфолозите, така и на хората, които се интересуват от НЛО.

Мексиканският вулкан стана гореща точка за наблюдение на НЛО. Изказват се предположенията, че това място има особен значение за извънземните пришълци.

Сред уфолозите е популярна теорията, че вулканът Попокатепетъл е междугалактическо място за среща на извънземни. При това срещите били на високо равнище. Версията за метеорити, паднали от метеоритен дъжд, е била отхвърлена веднага от специалистите по “летящи чинии”.

Миналата година вулканът Попокатепетъл се прочу с това, че бе направен видеозапис, на който се вижда как подобен на цигара обект навлиза вертикално в димящия кратер.

Астрономи от Международния съюз на астрономите изключиха вероятността от метеорит, също както и падането на парчета, “изплюти” от кратера при изригване.

Анализ на видеозаписа показа, че в случая е налице фалшификация.

http://youtu.be/kX9y1FyCW5w

PIK.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар