Пропускане към основното съдържание

Вулкан бил сборен пункт за извънземни? (видео)

Уфoлози масово се стичат към подножието на действащия вулкан Попокатепетъл в Латинска Америка. Причината за засиления интерес са кадрите, които бяха излъчени от местен телевизионен канал.

На тях се виждат няколко движещи се светли точки, които са се устремили от няколко посоки към вулкана и се скриват зад него, сякаш се спускат в кратера му, предаде International Business Times, цитиран от Нюзру.

Черно-белите видеозаписи, излъчени първо от местен телевизионен канал, а след това и от други, дори отвъд пределите на Мексико, предизвикаха интереса както на уфолозите, така и на хората, които се интересуват от НЛО.

Мексиканският вулкан стана гореща точка за наблюдение на НЛО. Изказват се предположенията, че това място има особен значение за извънземните пришълци.

Сред уфолозите е популярна теорията, че вулканът Попокатепетъл е междугалактическо място за среща на извънземни. При това срещите били на високо равнище. Версията за метеорити, паднали от метеоритен дъжд, е била отхвърлена веднага от специалистите по “летящи чинии”.

Миналата година вулканът Попокатепетъл се прочу с това, че бе направен видеозапис, на който се вижда как подобен на цигара обект навлиза вертикално в димящия кратер.

Астрономи от Международния съюз на астрономите изключиха вероятността от метеорит, също както и падането на парчета, “изплюти” от кратера при изригване.

Анализ на видеозаписа показа, че в случая е налице фалшификация.

http://youtu.be/kX9y1FyCW5w

PIK.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.