loading...

понеделник, 18 февруари 2013 г.

Борисов обсъжда подаването на оставката си

Премиерът Бойко Борисов провежда тайно съвещание с лоялните си хора в Министерския съвет. Такива слухове обикалят в момента интернет медиите.

Една от тях дори твърди, че има потвърждение от собствен източник в МС. „Бойко Борисов и екип от платени социолози, политолози и журналисти обсъждат вариант правителството да подаде оставка и да се отиде към предсрочни избори“, цитира собствени неназовани източници от „Дондуков”1 сайтът Faktor.bg.

„Анализ показал, че през последните три месеца 80% от ходовете на кабинета и министрите са грешни, неуверени и имат обратен ефект сред обществото. Тенденцията била до започването на редовната предизборна кампания през юни рейтингът на ГЕРБ съвсем да се срине“, твърди източникът на сайта в правителството.

PIK.bg

1 коментар :

  1. КОГАТО ЕДНО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ СРИНЕ, ОЗНАЧАВА ЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е НАПРАВИЛ ПОГРЕШЕН ИЗБОР .. И ТОВА Е ВИНАГИ ТЪЖНО!! ВНИМАНИЕ БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ!! НЯМАМЕ ПРАВО НА НОВ ГРЕШЕН ИЗБОР...
    ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА, ЗА СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ, ЗА НАРОДОВЛАСТИЕ И ДОСТОЕН ЖИВОТ.. ПОМИСЛИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМИ КАТО В ШВЕЙЦАРИЯ, ИНАЧЕ ПАК ЩЕ НИ ТЪПЧАТ МОНОПОЛИСТИ И ТЯМ ПОДОБНИ...

    ОтговорИзтриване