loading...

сряда, 13 февруари 2013 г.

Тройната коалиция е виновна за надписаните сметки - факт

Не ГЕРБ, а тройната коалиция в лицето на БСП, НДСВ и ДПС са виновни за сегашната ситуация с надписаните сметки за ток. Безумен парадокс, е че точно от "червената" партия в момента се опитват да яхнат вълната на народното недоволство и то за свои политически амбиции.

На олигарсите от БСП не им се стои в опозиция! доста по-добре е да си на власт и да лапаш милионите и милиардите от нагласените обществени поръчки. Хора, нима забравихте, че ЕРП-тата бяха продадени още по времето на НДСВ, а след това при тройната коалиция те също, както и сега се бяха разпищолили.

Бойко Борисов не е продал ЕРП-тата, а сега искат да му припишат и тази отговорност. Какво направи тройната коалиция, за да се справи с надписаните сметки - нищо! Сега пак Борисов им е лошият. Сега разни "червени разбирачи" дават акъл, какво трябвало да се направи - национализация, засилен контрол и т.н.

А защо когато вие бяхте на власт не го направихте ами си другарувахте с ЧЕЗ, Е.ОН и EVN. Защо тройната коалиция не заложи ефективен механизъм за контрол и яснота при изготвянето на сметките за ток, вода и парно?

Сега червените искат да яхнат народното недоволство, а после да си правят, каквото искат!!!

Друг е въпроса, че електроразпределителните дружества изобщо не трябваше да бъдат продавани!!!

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар