Пропускане към основното съдържание

Човек на Алексей Петров води пловдивските протести

Лицето Петър Курдов е внедреният човек на Алексей Петров в пловдивския протест, алармираха някои от неформалните лидери на недоволството пред Под тепето. Бунтарите срещу сметките на тока, монополите, политическата класа и ниските доходи, изразиха опасенията пред медията ни, че бившият футболист се самообявява за лице на пловдивската революция.

Фактът, че обикаля по кръгли маси, а физиономията му ни гледа от страниците на национални вестници, дълбоко ни притеснява. Не искаме по никакъв начин да бъдем свързвани с Курдов и ментора му Алексей Петров, оплакват се протестиращи.

Само преди няколко дни, на един от протестите пред ЕВН, Курдов се канеше, че ще докара стотици футболни фенове на днешния протест. Това от своя страна разгневи много от лидерите на пловдивските агитки, които са категорични, че Курдов няма никакво влияние по стадионите.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.