loading...

събота, 23 февруари 2013 г.

Кошлуков за падането на кабинета: Скочиха дъртите кукловоди и дъртите ченгета

За пореден път съм бесен. Защото съм го гледал този мач. Знам какво ще следва. Мачът е купен и продаден. Не е работа на тълпата да се занимава с управленчески проблеми. Във всяко селско кафе се надигат и викат – ще правим президентска република. Ама знаят ли те какво означава това?

Когато говориш с общи лафове, е много лесно, защото нищо не казваш. “Промяна на модела”! На кой модел, бе?! Къде отиваме? Това каза в емоционалния си традиционен коментар по TV7 Емил Кошлуков. "Аз знам, че хората се подвеждат, но не може всички да сме толкова тъпи", допълни той.

“Сега да се правиш на конферансие, означава ти самият да кажеш, че бягаш от отговорност и нямаш позиция. Когато започнаха протестите срещу ЕРП-тата, аз бях силно изненадан. Защото енергийната мафия е с най-големи далавери, с най-силни хора и най-мощно влияние. Трудно е да се опитваш да правиш разкрития в енергетиката. Затова бях истински щастлив, когато хората излязоха на улицата да протестират”, сподели Кошлуков.

“Още в началото, когато протестите тръгнаха от Благоевград, ние ги подкрепихме, дадохме им трибуна. Защото е важно хората, които са данъкоплатци, да търсят правата си. Изведнъж, за няколко дни от искането да направим проверка на далаверите в енергетиката, изкарахме неща, които започнахме да виждаме – 30 000 лева за консултант. Ама какъв консултант? Забиваш един дирек, опъваш една жица. И за какво тук ти трябва консултант?”, коментира емоционално водещият.

”Онзи ден “върнах лентата” и видях –ЕРП-тата идват при министър Севлиевски. И те казват “Искаме такса “Електромер”. А тия такси са абсолютно непазарен механизъм. Такса “Електромер”, “Достъп”, “Зелена енергия”... Имаш-нямаш електромер, плащаш такса, ами тая зелена енергия... Най-голямата бандитска клика в България излезе на светло”, каза Кошлуков

“Наистина бях обнадежден, затова подкрепяхме протестите. И някак си за дни, за минути, от сметки за енергото и далаверите започнахме да правим Велико народно събрание, да пишем нова Конституция. Нали сме на един бряг, бе, драги зрители? За секунди всичко се подмени. Скочиха дъртите кукловоди и дъртите ченгета. Защото видяха, че като излезе народът на улицата, парите не ги оправят”, заяви Емил Кошлуков.

БЛИЦ

Няма коментари :

Публикуване на коментар