Пропускане към основното съдържание

Елитна жрица: Проституирах в клуб на известен политик, идваха и депутати

Елитна проститутка признава, че е работила в софийски клубове, където идвали депутати и богати бизнесмени и по време на работата си виждала големи политици. Това става ясно от международно изследване за връзката между платената любов и наркоманията, където участва и България. Изследването е правено на териториите на България, Италия, Испания и Португалия. От наша страна участвал проф. Духомир Минев от БАН и Центъра за изследване на бедността, цитиран от "168 часа".

Според учения, засега в Европа няма икономически сегмент с подобна висока норма на печалба. Организаторите на престъпната група, като натрупат пари от наркотрафика, бързат да инвестират спечеленото в проституция. Или обратното."Нищо не влагаш - само насилие и връзки с властта. Ако си самодеец, ще те хванат. Без връзки с полиция и служби, този бизнес не може да се развие", смята ученият.

Някои от лейтенантите в тези структури дори не подлежат на проверки. Подобни явления се забелязват не само у нас, а и в други страни, смятани за образец на демокрацията. Това са огромни потоци от пари", казва ученият.

Ето какво признава в интервютата на изследването елитна жрица:

........
Първия път като отидох на работа в офис, установих, че ако някоя направи "черен курс", всички минават през нея. След което идват шефовете. Те решават дали да бият, или да изнасилват, анално или как.

- Там се работеше с депутати и богати бизнесмени - не при някои от "Люлин".

- Виждала съм големи политици. Някои се правят на врагове, но идваха заедно и са много добри приятели. В клуб, за който казваха, че е на известен политик, работех още когато отвън беше наред. И там съм виждала много известни хора.

- После се запознах с Ж. , защото ми се е случвало ХХ (сводника, където момиче вървяло по 100 лева на сеанс), цял месец да не ме потърси.

- И Ж. ме заведе в офис - там се запознах с М.-много съм му благодарна. Нищо че е сводник.

- Тогава много се мешаха - трябваше да почна в бара на един П., но го гръмнаха, беше шеф на стрийптийз барла - та този бар беше по едно време към "Левски Спартак", после мина към У-говците - как стана това нещо, не знам. Тогава Марио се пропи, почна да шмърка, да пие. Тогава започнаха проблемите между двата клуба - ВИС и "Левски Спартак".

- Знам за около 15 клуба - на "Витошка" има няколко, има апартаменти на бул. "Скобелев", "Ботев" и още много, много други.

- Аз се водех елитна - с най-много клиенти. Имала съм по 20 клиенти -другите имат по 4-5 - беше по 60 лева на час.

- Баровете са законни, такситата са им законни, колите са си техни. Някои от сводниците имат законен бизнес - заведения, кафета.

- Организацията на шефовете на подобна дейност е следната: Най-отгоре е главен шеф, който с всичко се занимава - оръжие, проститутки, наркотици и със законен бизнес на дадената организация. Плюс застраховки.

- Под него има шефове за всяко направление поотделно.
- Под тях има пет души - шефове на сутеньори.
- Под тях управител на офис (например 15 офиса през деня, а другите през нощта - те вземат парите веднъж седмично, понякога и два пъти)
- Под тях има 3 момчета-охрана
- А под тях са момичетата - 10,15 или само 4, различно е.
- Наказателните са към Главния, но ако момиче има проблем, се събират всички сводници и бият човека.
- Ние нямаме достъп до наказателните, те са бившите мутри.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.