Пропускане към основното съдържание

Експертният кабинет на “Тройна коалиция +” е готов

Експертният кабинет на “Тройна коалиция +” е готов, съобщи сайта 7plus7.net. Договорката е между три политически сили плюс формацията на Меглена Кунева. Тя трябва да бъде премиер на страната, защото притежавала нужната репутация пред ЕК в Брюксел, Калин Томов от екипа и, както и Мартин Димитров от “Единство” ще са вицепремиери в кабинет “Спасение”.

Финансовият министър се пази в тайна, но е сигурно, че ще бъде наш финансист, работещ в Лондонското сити.
0504
Основен двигател на изключително експертната рамка на кабинет “Спасение” e Иван Костов.Той вече има идея кои фигури ще заемат ключовите места в новия министерски съвет, ако получи и подкрепа от Сергей Станишев и Лютви Местан.
На мястото на Цветан Цветанов ще бъде поставен един от най-добрите експерти в материята на вътрешното ведомство – ген. Атанас Атанасов.
От ДПС са готови да включат в този екип Фелиз Хюсменова, която да смени Николай Младенов. Евродепутатката от групата на ALDE е популярна в средите на Брюксел и основен мотор на голям брой екоинициативи.

Социален министър по предварителна стиковка между БСП, ДПС, “ДСБ+Eдинство” и “България на гражданите” ще бъде Драгомир Стойнев, към него се добавя и Георги Ангелов, който ще седне на стола на Делян Добрев.
Светослав Малинов е гласен за регионален министър в кабинет “Спасение”. Мирослав Найденов трябва да освободи мястото си за Агуш Ариф от квотата на ДПС. Рамадан Аталай поема министерството на транспорта и съобщенията. Здравното ведомство се очаква да бъде оглавено от д-р Ваньо Шарков от НС”Единство”.
12Министър на образованието се очаква да стане Мая Манолова, а друг експертен представител на социалистите в кабинета се очаква да стане Явор Гечев, който в момента води младежкото крило на БСП. Гечев е гласен за екоминистър в новия министерски съвет.

Янаки Стоилов е03 едно от обсъжданите лица за министерството на правосъдието.
Асен Агов най-вероятно ще поеме СЕМ.
Това е само предварителен вариант за новия експертен кабинет “Спасение” , който след кризата в ГЕРБ трябва да замени раздираното от скандали формирование на премиера Бойко Борисов.
Вижте изказването на г-н Иван Костов пред бТВ.
01

 
02
11

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.