loading...

сряда, 27 февруари 2013 г.

Хората на Танов пипат интимно по палави тарикатки

Оставката на правителството е истински двигател на митничарските цилиндри по отношение на контрабандата. Само за първите три дни от седмицата служителите на Ваньо Танов удариха истински джакпот от разкрити нерегламентирани преноси на акцизни стоки и скъпи метали в бельото на пътнички.

Поредният случай е с марка “Злато и сребро на кило”.  Близо килограм злато извадиха от бикините на две пътнички митничарите. Палавниците решили с този евтин трик да преметнат печените “кучета”, работещи на жп гарата. Дамите са пътували в международния влак от Истанбул за Букурещ. По метода на анализ на риска митническите служители извършват лични прегледи на пътничките Е.Д. и С.Ч. и двете от румънския град Сату Маре.

В бельото на едната от жените са открити близо 500 грама златни накити, а в бельото на другата – 400 грама. От бикините и сутиените на жените митничарите извадили 73 чифта обеци, 61 синджира, 46 пръстена, 31 гривни и 14 златни медальона.

098Според направената от вещо лице експертиза откритото близо килограм 14-каратово злато е на обща стойност 56 833 лева. Контрабандните златни бижута са задържани. Срещу нарушителките са образувани досъдебни производства.

Ден след този горещ случай хората на Ваньо Танов на Капитан Андреево отново откриха накити от благородни метали, укрити в дрехите на румънски граждани. Този път съкровището е било укрито в панталона на румънец, пътуващ с лек автомобил от Турция за Румъния.

Водачът на автомобила и неговата спътница не декларирали нищо пред митническите служители.

Въпреки това му е извършен личен преглед, при който в панталона му са открити 1,172 кг сребърни бижута, сред които 69 медальони, 54 синджири, 73 чифта обеци, 48 пръстени , 43 гривни и два дамсimagesки часовника.

Част от бижутата са били натъпкани в джоба на якето му. Спътничката му пък е криела общо 133 грама накити от 14-каратово злато на стойност 8 379 лева. Накитите са отнети в полза на държавата, а на нарушителите ще бъде наложена глоба от 1000 до 3000 лева според административно-наказателните разпоредби на Валутния закон.

7plus7.net
.

Няма коментари :

Публикуване на коментар