loading...

петък, 1 февруари 2013 г.

Пак изрисуваха паметника на Съветската армия

Не всички медийни продукти имат цена, която потребителите плащат директно. При условията на "безплатно съдържание" вмъкването на реклами може да бъде измерено като заместител на цената, тъй като "понасянето" на прекъсванията от рекламни блокове е скритата цена, която се поема от аудиторията.

Неизвестни лица за пореден път са нарисували Паметника на Съветската армия, писа БЛИЦ. Лицата на три от фигурите са боядисани последователно с бяла, зелена и червена боя, най-вероятно с идеята да символизират националния трибагреник.

По същия начин е боядисана и друга част от паметника, изобразяваща двигател с перка.През август миналата година поддръжници на руската пънк група "Пуси Райът" сложиха качулки върху главите на скулпторите на Паметника. Актът беше израз на протест заради делото срещу трите момичета от руската група, които бяха осъдени заради "молитва" срещу Владимир Путин в московски храм.

През юни 2011-а, известни комикс герои "украсиха" Паметника на Съветската армия. Супермен с пистолет, злодеят Жокер, помощникът на Батман - Робин, Дядо Коледа с бинокъл и дори символът на „Макдоналдс” - клоунът Роналд, бяха сред героите, в които неизвестен художник преобрази руските войни.

Няма коментари :

Публикуване на коментар