Пропускане към основното съдържание

Пак изрисуваха паметника на Съветската армия

Не всички медийни продукти имат цена, която потребителите плащат директно. При условията на "безплатно съдържание" вмъкването на реклами може да бъде измерено като заместител на цената, тъй като "понасянето" на прекъсванията от рекламни блокове е скритата цена, която се поема от аудиторията.

Неизвестни лица за пореден път са нарисували Паметника на Съветската армия, писа БЛИЦ. Лицата на три от фигурите са боядисани последователно с бяла, зелена и червена боя, най-вероятно с идеята да символизират националния трибагреник.

По същия начин е боядисана и друга част от паметника, изобразяваща двигател с перка.През август миналата година поддръжници на руската пънк група "Пуси Райът" сложиха качулки върху главите на скулпторите на Паметника. Актът беше израз на протест заради делото срещу трите момичета от руската група, които бяха осъдени заради "молитва" срещу Владимир Путин в московски храм.

През юни 2011-а, известни комикс герои "украсиха" Паметника на Съветската армия. Супермен с пистолет, злодеят Жокер, помощникът на Батман - Робин, Дядо Коледа с бинокъл и дори символът на „Макдоналдс” - клоунът Роналд, бяха сред героите, в които неизвестен художник преобрази руските войни.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.