Пропускане към основното съдържание

Световноизвестният рокер Джими Корнет ни гостува!

Страхотен лайф ще има на 25.02 (понеделник). Джими Корнет (Jimmy Cornett) ще ни гостува от 21.00 часа в бар RockIT, който се намира на столичната улица Георги Бенковски №14. Входът за събитието е 5 лв.

Джими е преминал през много банди и формации, а негови парчета са влизали като саундтрак към видео книги и филми за рокерите по света... През 2006 г. Джими Корнет пише първия си дебютен солов сингъл Rhythm of Hells Angels.

Новият му албум Raise the Dust включва, както кавъри, така и авторски сингли, като Raise the Dust, Road to Heaven (с участието на Емилио Ривейра), Feels Like Coming Home и др.

На събитието в понеделник ще има безплатна бира за членовете на мотоклубове. За целта трябва да се дойде с рокерското елече, което доказва членството в мото клуба. Ако пък нямате такова елече или си търсите каски за мотор, мото аксесоари или екипировка трябва да посетите някой магазин преди събитието.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.