loading...

сряда, 16 януари 2013 г.

Капка Георгиева: Волен да напусне незабавно парламента!

“Това е много неприятен инцидент и след него единственият начин Волен Сидеров да излезе от ситуацията е да напусне парламента“, заяви за Агенция ПИК бившата съпруга на лидера на “Атака” Капка Георгиева. След дълга връзка и около 5 години брак Сидеров я напусна заради младата си колежка Деница Гаджева.

“Агресията на Волен ме учудва. Аз не съм до него сега, но човек се променя при други обстоятелства, – продължи Георгиева. – Не приемам журналист да посегне и бие журналист. Няма бивш колега… Да си политик не е професия, не е нещо вечно. Да стигнеш до там да пребиеш журналист означава само едно, че мястото му не е в парламента. Той трябва да се замисли докъде е стигнал”.

След нападението на журналиста Лъчезар Лисицов депутатите -националисти се покриха и изключиха телефоните си. Заместникът на Сидеров в “Атака” Павел Шопов на бегом напусна парламента и отказа да коментира агресията на своя председател.

“Не приемам тази солидарност. Достойните хора напуснаха групата на Волен именно заради поведението му”, заяви бившата съпруга.

За неудобните въпроси в журналистиката и редно ли е обществото да научи подробности от романтичната екскурзия на Деница Гаджева и Волен Сидеров в края на 2012-та в Париж, Капка Георгиева е категорична: “Като си  станал публична личност, трябва да си готов и животът ти да е публичен, няма скрито-покрито.

Ако средствата, които си използвал, са от спестяванията ти, не виждам причина да отговориш на неудобните въпроси. Знаете какво се случи със Строс Кан и чистачката – случаят на Волен не е толкова различен. В политиката не може да скриеш нищо лично. Когато се опитваш да прикриваш фактите, в следващия момент си изпускаш нервите. Единственият полезен ход на Волен Сидеров е да напусне парламента”.

PIK.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар