Пропускане към основното съдържание

Вижте, кои управници в Пернишко са подали грешни декларации

Сред подалите невярна или непълна информация за имуществото си през 2012 г. са някои пернишки управници, показват данните на Сметната палата. Сред тях са областният управител на Перник Иво Петров, кметът на Радомир Пламен Алексиев, заместниците му Любка Димитрова и Димитър Димитров и кметът на Брезник Васил Узунов.

Губернаторът не е декларирал вземания от юридическо лице в размер на 40 000 лв. Кметът на Радомир Пламен Алексиев е пропуснал да отбележи дялове във фирмите „Панчо“, „Метал инженеринг и консулт“ и „Крестън булмар“, които прехвърлил на съпругата си. Заместникът му Димитров пък не е декларирал притежавани дялове във фирмите „Ка ен джи инженеринг“, както и данни за съпругата му, която притежава апартамент от 65,51 кв. м. в Радомир. Колежката му Любка Димитрова е пропуснала колите на съпруга си „Алфа Ромео“ и „Шкода суперб“. Кметът на Брезник Васил Узунов пък не е декларирал дяловете на съпругата му във фирмите „Ехо 2001“ и „Ев – си груп“.

Списъкът със заключенията за несъответствия в имуществото ще бъде изпратен на изпълнителния директор на НАП и на председателя на Държавната агенция “Национална сигурност”, съобщават от Сметната палата.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.