loading...

четвъртък, 10 януари 2013 г.

Радина Кърджилова снима порно сцени

Радина Кърджилова се снима в гореща секссцени на крехката възраст от 17 години, на която би завидяла силно всяка порно актриса, пише вестник "Галерия". Те са от филма „Последният бей на Балканите“, в който красавицата развява чисто голото си тяло.


В продължение на минута и половина голата Радина пъшка страстно, отпуска главата си в пристъп на оргазъм и върти изкусно ханша си.
Детайлните интимности са заснети през 2004 година, когато Радина е едва на 17 години и според закона е непълнолетна.

Редица законодателни уредби, като например германската, напълно забраняват във филмовото производство да се допускат сцени със сексуални актове с непълнолетни независимо от съгласието на участващите лица.

В лентата „Последният бей на Балканите“, която е копродукция между Франция, Испания, Гърция и България, Радина играе ролята на кабаретната певица Надире. По време на снимките актрисата си партнира със звездата на френското кино Арно Бинар. За голите сцени, които биха могли да възбудят въображението и на най-големия пуритан, Радина взела хонорар от 800 лева. Лентата е създадена по едноименния роман на известния по цял свят турски писател Некато Кумали.

Няма коментари :

Публикуване на коментар