loading...

четвъртък, 31 януари 2013 г.

"Най-секси Мис" 2013 - Антония Петрова

И тази година "Нощта на сексбомбите" отличи най-заслужилите и най-секси светски лъвици.Събитието се проведе в известен столичен клуб, но не мина без светска суета и оспорвана конкуренция. В една от на-престижните категории - "Най-секси Мис 2013" спечели Мисис Русия Антония Петрова.

Тя се бори с още много претендентки за престижното отличие и носителки на различни титли Мис, между които новата Мис България -Габриела Василева, новата Мис Плеймейт - Силвия Бахати, една от четирите нови Мисис Българии - Йордана димитрова и една от четирите миналогодишни Мисис Българии - Венета Харизанова! Антония пребори конкуренцията и грабна съвсем заслужено поредното си отличие "Най-секси Мис 2013"! Интересното в случая е, че от всички номинирани тя е единствената, която няма еротични фотосесии и голи снимки и въпреки всичко спечели.

Похвала за строгото жури от журналисическата гилдия и за организаторите, които явно споделят мнението, че сексапила на една жена не е задължително да бъде изразен от кориците на мъжките списания за да го имаш, а е в цялостната визия и излъчване на жените и че не е необходими да показваш женските си прелести на показ, за да бъдеш секси и красива. В крайна сметка се потвърди правилото, че една жена е по-секси облечена, отколкото съблечена! Честито!


Няма коментари :

Публикуване на коментар