loading...

сряда, 5 декември 2012 г.

Депутат от ГЕРБ си поръчвал Червената шапчица в бардака на Чолата

Депутат от ГЕРБ се оказа Кумчо Вълчо. Избраник от управляващата партия е ходил в известния бардак на Чолата, където е ползвал специални услуги от момичетата му. Депутатът си поръчвал не просто компаньонка, а специално момиче, което се правело на Червената шапчица, пише "Стандарт".
Какъв точно е бил костюмът й, обаче от прокуратурата отказаха да уточнят. Като допълниха само, че избраникът е ползвал услугите на момичетата на Чолата повече от един път.

Разследващи потвърдиха информацията, като уточниха, че става дума за заможен депутат, който ползва за превоз "Мерцедес S-класа" с две еднакви цифри в номера.

Бардакът на известния бизнесмен Румен Чолов беше разбит преди седмица. Оттогава той и помагачите му са в ареста. Очаква се обаче в петък Чолов и букерката на FH1 Ралица Любенова да бъдат освободени от Специализирания апелативен съд, тъй като обвинението за организирана престъпна група удря на камък. Причината е, че срещу третия в групата - шофьора на Чолов Пламен Кирилов, няма доказателства и той вече бе пуснат на свобода от спецмагистратите.

1 коментар :

  1. Добре, че не си е поръчвал Али баба и 40-те разбойника.

    ОтговорИзтриване