Пропускане към основното съдържание

Депутат от ГЕРБ си поръчвал Червената шапчица в бардака на Чолата

Депутат от ГЕРБ се оказа Кумчо Вълчо. Избраник от управляващата партия е ходил в известния бардак на Чолата, където е ползвал специални услуги от момичетата му. Депутатът си поръчвал не просто компаньонка, а специално момиче, което се правело на Червената шапчица, пише "Стандарт".
Какъв точно е бил костюмът й, обаче от прокуратурата отказаха да уточнят. Като допълниха само, че избраникът е ползвал услугите на момичетата на Чолата повече от един път.

Разследващи потвърдиха информацията, като уточниха, че става дума за заможен депутат, който ползва за превоз "Мерцедес S-класа" с две еднакви цифри в номера.

Бардакът на известния бизнесмен Румен Чолов беше разбит преди седмица. Оттогава той и помагачите му са в ареста. Очаква се обаче в петък Чолов и букерката на FH1 Ралица Любенова да бъдат освободени от Специализирания апелативен съд, тъй като обвинението за организирана престъпна група удря на камък. Причината е, че срещу третия в групата - шофьора на Чолов Пламен Кирилов, няма доказателства и той вече бе пуснат на свобода от спецмагистратите.

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.