Пропускане към основното съдържание

Петър Стоянов: Костов е истинският враг на СДС

Иван Костов е истинският враг на СДС. Това каза Петър Стоянов в интервю пред ТВ7. "СДС е в много тежка ситуация, ръководството допуска редица грешки също. Но моите симпатии са на тяхна страна, защото виждам, че срещу тях има противник, който има много по-сериозен ресурс. Имам предвид хората около Иван Костов и ДСБ", заяви Стоянов в предаването "Факторът Кошлуков".

Той останал изненадан от реакцията на своите срещу номинацията му за Конституционния съд. "Не чух краен негативизъм, но те нападнаха доста крайно процедурата, както те се изразиха, начина, по който е издигната тази кандидатура. Аз наистина мисля, че това беше христоматиен пример по политически лицемерие", каза Стоянов.

Той беше категоричен, че не е имал никаква договорка с ГЕРБ. "Ако имаше, нещата щяха да бъдат изиграни далеч по-фино", каза Стоянов. Според него самият Бойко Борисов е останал изненадан, че Кабаиванов издига именно кандидатурата на Стоянов за КС. "Аз мисля, че и той беше изненадан, и мнозинството също", добави президентът от СДС.

"Стар боен кон съм. Затова реших поне да обмисля предложението на СДС за член на Конституционния съд. Още когато ми се обадиха по телефона от "Раковски" 134, знаех, че шансът да приема е нищожен, но не мога да откажа лесно зов да служа на България", каза още Стоянов.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.