Пропускане към основното съдържание

Бавачка изнасили 5-годишно дете и излъчи гаврите по интернет

Бавачка, която злоупотребила сексуално с 5-годишно момиченце и излъчила гаврите пряко по интернет, за да може други да я гледат, бе осъдена на 30 години лишаване от свобода в САЩ. 33-годишната Дженифър Махони от Маналапан в щата Ню Джърси се призна за виновна през май в сексуална експлоатация на детето.

Махони призна, че е тормозила сексуално момиченцето в дома й най-малко два пъти. Също е излъчвала гаврите директно по интернет, чрез услугата за видеочат на програмата Скайп, инсталирана на iPhone-а й. Тя е признала, че е записвала извращенията с жертвата си със своя телефон и е изпратила видеата на най-малко един човек.

Махони призна още, че е гледала излъчвани пряко по интерне подобни клипове със сексуално насилие над деца.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.