Пропускане към основното съдържание

Тошо Тошев дължал 43 000 евро на “Франс прес”

Тошо Тошев и малотиражката “Преса” дължат 43 000 евро на агенция “Франс прес”, оплакаха се възмутени служители на агенцията, писа Pik.bg. Главният редактор и подопечните му журналисти активно теглели снимки от архива на “Франс прес” и ги препечатвали в изданието си, но все забравяли да си платят за услугата.

Босовете на агенцията деликатно изчаквали дългът да бъде покрит от уважение към колегите си и не правели проблем. Тези дни обаче, след счетоводна проверка, се оказало, че борчът на Тошев е нараснал до внушителни размери и положението повече не може да се търпи.

Те ултимативно изпратили фактура до задлъжнялата “Преса”, която трябвало да се плати светкавично. Когато получил документа, Тошо Тошев възнегодувал и вдигнал скандал на колегите си от международния отдел на изданието. “Сега вие ще си плащате вересиите”, разбеснял се той.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.