Пропускане към основното съдържание

Двама си разделят рекордния джакпот


Двама късметлии с шестици има във второто теглене на играта 6/49, които ще си разделят по близо 5 милиона лева от рекордния джакпот.

Рекордният джакпот в историята на Българския спортен тотализатор се натрупваше в последните няколко месеца. Най-сетне някой позна печелившата комбинация във второто теглене на 6/49, която беше 11, 46, 32, 44, 36, 28. Двамата щастливци ще си разделят по равно събралия се джакпот от 9 461 000 лева. 

Напливът от хора, решили да се борят за спечелването на многомилионната печалба беше причина за за пореден път да има извънредно приемане на фишове и след края на графика на тотопунктовете в страната. 

Заради небивалия интерес към тиража и огромния брой фишове тегленето на числата се забави и в четвъртък вечерта и вместо в 20:30 ч. по БНТ тегленото беше час по-късно. Над 1.5 млн. фишове във всички игри са били подадени до 18 часа, когато са затворили дежурните пунктове.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Скандален чат на новия военен министър

Какво пише във Фейсбук номинирания за нов военен министър - Христо Гаджев.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.