Пропускане към основното съдържание

"Червена" фенка крие пиратки между краката си

Фенка на ЦСКА бе изправена пред съда в Разград, защото е хвърляла пиратки на мача с Лудогорец. Установено е, че тя е вкарала пиратките на стадиона, като ги е натикала в половите си органи. Друга нейна колежка пък ги е скрила в сутиена си. Двете са глобени с по 200 лв.

По-малко от 24 часа след мача за Купата на България петима “червени” фенове получиха наказанията си за футболно хулиганство. Две от тях са гореспоменатите фенки, останалите са мъже. И петимата са от Шумен, в съда в тяхна подкрепа се яви лидерът на фен клуба на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето.

Най-строги са съдиите от Районен съд - Разград към 22-годишен младеж. За неприлични жестове, отличаващи се с особен цинизъм и хвърляне на пиратки младежът с инициали В.Н. е отнесъл глоба от 350 лева и забрана една година да посещава спортни мероприятия.

Д.Д. на 21 години, също от Шумен, бе глобен от магистратите с 250 лева за неприлични жестове и маскиране на лицето с цел да затрудни разпознаването си от органите на реда.

За оказване на съпротива и неизпълнение на полицейско разпореждане преди началото на футболната среща 29-годишният П.Х. бе глобен с 200 лева. Шуменецът наплюл разградските служители на реда, дърпал им и пагоните.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.