loading...

понеделник, 5 ноември 2012 г.

Деца проплакаха: Учителят по физика ни малтретира сексуално

Сексуалният тормоз на учителя Тодор Камов от хасковския Техникум по механотехника над четири ученички продължавал от няколко години. Едва сега обаче нещата ескалирали и момичетата решиха да се обърнат към БЛИЦ и да направят историята достояние на обществото.

Директорката Дорина Карадимова и заместник-директорката до днес не са знаели нищо за случващото се. Четирите момичета са от различни класове и са на възраст от 14 до 16 години. Те поотделно една от друга разказали на директорката как учителят при всеки удобен случай ги опипвал, прегръщал ги и се натискал в тях. И това не било от скоро, а от няколко години. Стигнало се до там, че ученичките все по-често не влизали в часа по физика.

Разказът на едната от ученичките съвпадал с този на другите момичета. Това, че учителят я галел често по главата, по раменете и тялото, когато никой не ги вижда. Дори когато трябва да извинява неизвинените им отсъствия, учителят го правел в хранилището по физика след няколко прегръдки. Затова какво се случва в това хранилище разказали и четирите момичета.

Педагогът  намирал различни начини да ги накара да почистят или да подредят помещението поединично, а след влизал и ги опипвал включително и по задните части.

Децата не можели повече да издържат на тормоза и решили да разкажат всичко, за да се спасят от нахалния си учител. Те откровено си признаха, че до днес не са споделили това с родителите си, за да не потърсят отмъщение. Приятелят на едното от тях обаче научил за гаврата на учителя и се заканил да го гръмне и да го излежи.

Обвиненият в секстормоз Тодор Камов  отрича всичко това да се е случвало. Твърди, че бил много строг с децата и затова те са решили да му подлеят вода. Ръководството на гимназията тепърва ще нищи случая, но мнението им е, че децата са добри ученици и досега не са имали конфликт с учители.

Тодорка Николова, БЛИЦ


Няма коментари :

Публикуване на коментар