Пропускане към основното съдържание

Наказателен отряд срещу християни имало в Пазарджик

Според таен свидетел 005 обвиняемият по делото за насаждане на религиозна омраза - Ахмед Моса Ахмед имал около 20 приближени,известни още като наказателен отряд. Те извършвали нападения срещу християни, като свидетелят посочва за пример случай преди Великден, когато те са нападнали група младежи – християни и след побоя едно от момчетата е прието в болница.

Свидетелят заявява, че живее в квартал със смесено население, в който преди години не е имало конфликти, всички са живеели в разбирателство. Напрежението започнало преди около 10 години - след построяването на джамията "Абу Бекир” в ромския квартал на Пазарджик.

Според свидетеля напрежението се дължи на проповедите на Ахмед, в които той говорел, че тези, които не са мюсюлмани, трябва да бъдат изгорени. Свидетелят си спомня, че преди години Ахмед Ахмед е бил осъден за това, че е развявал мюсюлманско знаме в ромския квартал в Пазарджик. Той е водил проповедите си на турски език.

Окръжният съд в Пазарджик заседава днес по делото срещу 13 имами, обвинени в участие и ръководене на нерегистрирана организация, проповядване на антидемократична идеология и на религиозна омраза. Това е петото заседание по делото.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.