loading...

вторник, 27 ноември 2012 г.

Скандал: Даскали пиянстват с ученици на екскурзия (СНИМКИ)

Скандал тресе югозападното градче Хаджидимово след като в. “Топ ПРЕСА” откри във фейсбук и публикува шокиращи снимки, на които се вижда как преподаватели от СОУ „Никола Й. Вапцаров” са си спретнали алкохолна оргия със свои ученици, нямащи и 16 години.


На кадрите се вижда как учители и ученици си вдигат наздравици, пушат пури и цигари. На някои от публикуваните фотоси учители и ученици позират прегърнати пред обектива, всичките гледащи с поглед от типа “аз тебе много те уважавам!” Още по-фрапиращо е, че Костадин Караянев дори носи „гордо” рекламна тениска на преподавателския синдикат.

Впоследствие става ясно, че снимките са от екскурзия до гоцеделчевското курортно село Делчево, организирана от другата участничка във фотосесията – преподавателката по математика Вангелия Петрелийска.

“След като вестникът публикува материал за напоителната екскурзия, в Хаджидимово се развихри буря. В редакцията ни позвъниха разгневени родители и поискаха право на отговор защото по думите им „сме се подиграли с техните деца”. Дори разгневената майка на един от учениците на име Димитър Паласев, ни заплаши със съд. Защо? Защото сме публикували снимки на сина й без разрешение. На това обаче ние сериозно се засмяхме,” пишат колегите от “Топ ПРЕСА”.

Още по-безумно пък било обяснението на учителите - че питиетата в ръцете на учениците всъщност са „пунш” а пурите които пушели били „ванилени”.

БЛИЦ

Всички пиянски снимки можете да видите ТУК

Няма коментари :

Публикуване на коментар