Пропускане към основното съдържание

Полицаи снимат клипче при пожара край БИЛА

“Най-вероятно полицаите, които са се оказали на мястото на пожара край БИЛА – Дружба не са били подготвени да загасят огъня. В такива случай трябва да отцепят района, защото човешкият живот е най-важен”, каза пред ПИК г-н Валентин Кръстев от Пожарна – София.

Вчера сайта съобщи за пламнала кола край комплекс БИЛА в Дружба, пред която ченгетата се държали неадекватно, като първо изгонили хората, които искали да загасят отначало лекия огън, след което вместо да вземат пожарогасители от патрлките си, те извадили мобилните телефони и започнали да се хилят и да снимат клипове.

Според разказите на читателите ни, горяла е предната част на колата, а отзад е имало газова бутилка и ако возилото е избухнало, щял да се подпали целият БИЛА комплекс.

Инцидентът странно защо остана скрит от медиите, като той не бе отразен в бюлетините на МВР.

“Днес ще подавам жалба, там беше детето ми, заради това безхаберие на полицаите, можеше всички да загинем”, каза пред ПИК г-жа Николина Илиева, която е станала пряк свидетел на инцидента.

“Не вярваме, че нашите служители са се държали по този начин. Мислим, че хората преувеличават, Напоследък стана мода да се критикуват полицаите. Ако дойдат жалби ще се задействаме и ще вземем мерки”, казаха от полицията.


Милан Николов, PIK.bg



Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.