loading...

вторник, 6 ноември 2012 г.

Полицаи снимат клипче при пожара край БИЛА

“Най-вероятно полицаите, които са се оказали на мястото на пожара край БИЛА – Дружба не са били подготвени да загасят огъня. В такива случай трябва да отцепят района, защото човешкият живот е най-важен”, каза пред ПИК г-н Валентин Кръстев от Пожарна – София.

Вчера сайта съобщи за пламнала кола край комплекс БИЛА в Дружба, пред която ченгетата се държали неадекватно, като първо изгонили хората, които искали да загасят отначало лекия огън, след което вместо да вземат пожарогасители от патрлките си, те извадили мобилните телефони и започнали да се хилят и да снимат клипове.

Според разказите на читателите ни, горяла е предната част на колата, а отзад е имало газова бутилка и ако возилото е избухнало, щял да се подпали целият БИЛА комплекс.

Инцидентът странно защо остана скрит от медиите, като той не бе отразен в бюлетините на МВР.

“Днес ще подавам жалба, там беше детето ми, заради това безхаберие на полицаите, можеше всички да загинем”, каза пред ПИК г-жа Николина Илиева, която е станала пряк свидетел на инцидента.

“Не вярваме, че нашите служители са се държали по този начин. Мислим, че хората преувеличават, Напоследък стана мода да се критикуват полицаите. Ако дойдат жалби ще се задействаме и ще вземем мерки”, казаха от полицията.


Милан Николов, PIK.bgНяма коментари :

Публикуване на коментар