Пропускане към основното съдържание

Костов прави коалиция с Волен, Каракачанов и Софиянски

Колаж: Велко Велев
Авторитетният сайт 7plus7.net съобщи, че Лидерът на ДСБ Иван Костов търси всевъзможно политически схеми, за да влезе в следващото Народно събрание. На тайна вечеря в хотел "Европа" са били засечени Стефан Софиянски, Красимир Каракачанов и Михаил Михайлов. Инициатор на срещата е бил последният от карето, който лично е бил изпратен от Костов да преговаря с трите партии, които косвено и пряко са били свързани с него през годините.

В хотела на строителния предприемач и бивш депутат Иван Стаматов се е чертаела новата мегакоалиция, в която да влязат ДСБ, част от структурите на СДС, останали верни на Мартин Димитров, хората на Софиянски, ВМРО и на последно място АТАКА. Названието на новата формация е било "Синя коалиция плюс", разбрахме от колеги в областния град.

Михаил Михайлов е гарантирал, на своите политически колеги, че листите за новата формация трябва час по-скоро да бъдат оформени и гласувани, защото времето било кратко, а изборите чукали на вратата. От своя страна Софиянски е уверил двамата си авери, че той може да осигури няколко крупни спонсори и лични средства за "святото дeло" да спасят автентичното дясно, но без участието на настоящото СДС, което се води от кмета на Карлово д-р Емил Кабаиванов.

Софиянски е провел личен разговор с кмета на града Георги Иванов, който обаче на мига отхвърлил възможността да присъства на тайната завера в хотела на своя доскорошен враг Иван Стаматов. Каракачанов от своя страна дал уверение, че и Волен е готов да влезе в новата дясно-националистическа коалиция, за да закрепи процентите поне на 6, за да влязат 20-21 депутата в новото Народно събрание догодина.

Михаил Михайлов е допълнил, че Мартин Димитров и Иван Костов са готови да мобилизират верните им клубове в провинцията и столицата. Седем областни структури на СДС вече са уговаряни да подкрепят "Синя коалиция плюс". Софиянски е провел и телефонен разговор с бившия кмет на Димитровград Стефан Димитров, който също щял да бъде съюзник на местна почва за доброто представяне на новата коалиция.

В същото време Европейската народна партия за пореден път изказа пълната си подкрепа за Кабаиванов, което стана на 21-ия конгрес на Европейската народна партия (ЕНП) в Букурещ. В делегацията на СДС е и общинският съветник от СДС Владимир Кисьов, генералният секретар на СДС Константин Арабаджиев и международния секретар на съюза - Антоанета Христова.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.