loading...

вторник, 23 октомври 2012 г.

Ислямисти от Пазарджик взривиха Фейсбук

Камикадзе от Пазарджик броди във Фейсбук, сигнализираха читатели пред Стандарт Нюз. Десетки потребители на социалната мрежа са ужасени от профила на мъж, който се представя за салафит под името Haktan Samir Muwahhid. На снимката, която е качил, се различава младо момче с черна качулка, което държи корана. По-тревожното е, че на страницата има и други фотоси, на които присъстват мъже с бради и камуфлажни униформи, а един от тях държи автомат.
Повечето показват характерния знак за салафитите - показалец, насочен нагоре, с което казват, че Бог е един.

Нaktan Samir Muwahhid твърди, че е от Пазарджик и освен български владее турски, английски и арабски. Разкрива, че си пада по турски изпълнители и е фен на "Галатасарай". Сред имената, харесали профила му, се чете и това на Осама Бин Ладен.

Стряскащ е и клипът, който ислямистът е споделил на 22 октомври в мрежата - обезглавяване на мъж с електрическа резачка.

Пазарджиклии, които са видели профила му, настояват съответните органи да го проверят, тъй като има много неясни текстове на арабски. Профилът може да е измислен нарочно, а това означава, че някой умишлено сипва сол в раните, които се отвориха през последните дни на етническа основа, смятат блогъри.

Няма коментари :

Публикуване на коментар