Пропускане към основното съдържание

Защо лъжете бе даскали, не ви ли е срам

То бива наглост, бива, ама цял бивол за мезе не бива. Няма толкова нагли и безкрупулни хора, като учетелите. Било им малко 5% увеличение на заплатите. Как не вие е срам да говорите. Съсипахте българското образование, а сега искате повече пари!

Някаква добре закръглена даскалка обясняваше по телевизията, че с толкова малки заплати младите хора не се насочват към професията. А какво става, когато въпреки уж малките ви заплати някой млад човек реши да кандидатства за учител? Просто не го допускат. Защо ли?

Защото учители взимат рушвети, дават частни уроци без да се отчитат на никого, имат най-дългите ваканции и работят на половин работен ден. Защо това не го кажете, а само плачете за пари. БЕЗОБРАЗИЕ!!!!

Извинявам се на малкото свестни и почтенни учители, защото и аз познавам такива. Но когато огромното мнозинство е от черни овце не може да продължим да си затваряме очите. Общата ви оценка е Слаб (2)!

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Скандален чат на новия военен министър

Какво пише във Фейсбук номинирания за нов военен министър - Христо Гаджев.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.