loading...

вторник, 2 октомври 2012 г.

Славчо, много си елементарен

Слави Трифонов по-известен, като Дългия и Учиндолеца за пореден път нагло и напълно безмислено се заяде с премиера Бойко Борисов. Вчера в предаването си Дългия отдели повече от пет минути да се присмива на дребна буквена грешка на Борисов. Как можело премиерът вместо олигарх да каже олигарс? Колко бил неук, колко бил некомпетентен. А истината е съвсем друга - просто Борисов направи грешка. Чудо голямо и невиждано до сега!


Славчо, защо не погледне към собствената си камбанария и не види, че на предаване прави поне по пет лапсуса. По стара българска традиция и Учиндолеца гледа треската в окото на другия, а не вижда гредата в собственото си!

Дългия не пропусна да ни убеди, че Борисов не прави разлика между стотици хиляди, десетки хиляди и тонове наркотик. Повод за неговите нападки беше интервю на премиера за "Евронюз". Там той наистина допусна грешка с количеството заловен наркотик, но на един премиер - това да са му грешките.

Явно Славчо е решил да се заяжда с премиера с повод и без повод. Май ще излезнат прави някои хората, които твърдяха, че Дългия се настроил срещу премиера, защото Борисов не се съгласил на неговата схема 50 на 50. А именно обща партия още преди ГЕРБ да дойдат на власт и те двамата по-равно да разпределят порциите на властта.

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар