Пропускане към основното съдържание

Славчо, много си елементарен

Слави Трифонов по-известен, като Дългия и Учиндолеца за пореден път нагло и напълно безмислено се заяде с премиера Бойко Борисов. Вчера в предаването си Дългия отдели повече от пет минути да се присмива на дребна буквена грешка на Борисов. Как можело премиерът вместо олигарх да каже олигарс? Колко бил неук, колко бил некомпетентен. А истината е съвсем друга - просто Борисов направи грешка. Чудо голямо и невиждано до сега!


Славчо, защо не погледне към собствената си камбанария и не види, че на предаване прави поне по пет лапсуса. По стара българска традиция и Учиндолеца гледа треската в окото на другия, а не вижда гредата в собственото си!

Дългия не пропусна да ни убеди, че Борисов не прави разлика между стотици хиляди, десетки хиляди и тонове наркотик. Повод за неговите нападки беше интервю на премиера за "Евронюз". Там той наистина допусна грешка с количеството заловен наркотик, но на един премиер - това да са му грешките.

Явно Славчо е решил да се заяжда с премиера с повод и без повод. Май ще излезнат прави някои хората, които твърдяха, че Дългия се настроил срещу премиера, защото Борисов не се съгласил на неговата схема 50 на 50. А именно обща партия още преди ГЕРБ да дойдат на власт и те двамата по-равно да разпределят порциите на властта.

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.