Пропускане към основното съдържание

Студентка продаде девствеността си за 780 000 долара


Бразилска студентка на 20 годишна възраст, продаде девствеността си на онлайн-търг за 780 000 долара, платени от японски „купувач”, съобщи АФП, като цитира официална информация на австралийската компания, рекламирала скандалното събитие.



Катарина Мильорини, която признава пред бразилската преса, че искала по този начин да финансира следването си по медицина в Аржентина, е привлякла на търга 15 кандидати от цял свят – САЩ, Бразилия, Япония, Русия.
Катарина ще бъде „доставена” на своя купувач на борда на самолет с дестинация Австралия, където двойката, ще има възможност да консумира „сделката” в следващите седмици.

Бразилката споделя пред медиите, че е изключителна щастлива от решението си, защото ще й дадве „възможност да пътува, да снима филм и да спечели пари”.
„Ако го правиш веднъж в живота си, това не те прави проститутка”, заявява Катарина Мильорини.
Млад руснак – 21-годишният Александър , който също предлагал девствеността си, бил откупен от бразилка за „само” 3 000 долара.

Btv

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.