loading...

сряда, 31 октомври 2012 г.

Вижте най-бруталния побой в “БИГ Брадър”! (+18)

Шокираща сцена от полския “БИГ Брадър” единодушно е определена за най-бруталния побой в историята на шоуто от коментаторите под клипа. Търкалът става почти веднага след влизането на главния герой - полският кикбоксьор Джоузеф Уорхол.
Човекът не си играе, за разлика от българските участници, които умориха зрителя да гадае кога най-после Къци ще набие Юлиян Константинов или Багата.

След пиянска свада в изданието от 2008 г., кикбоксьорът изведнъж нанася два тежки удара на очевидно много по-слабия от него съквартирант Дарий Кишлук. Цяло геройство е, че младежът не пада на секундата в нокаут, наместо това тътри да бяга в двора на къщата, а Уорхол се понася след него. Останалите съквартиранти безуспешно се опитват да го спрат. Ужасът обаче дава крила на Кишлук, който с финтове, на които и Данчо Лечков може да завиди, успява да се изплъзне от бабаита, влетява обратно в къщата и се скрива в спалнята.

Въпреки че вратата не е заключена, преди да влезе, кикбоксьорът я разбива на трески с ритници и юмруци, навярно да покаже на криещия се вътре какво го чака. Вече в спалнята той започва да обръща леглата, за да види под кое се крие жертвата. За съжаление тук клипът свършва, на нас ни остава само да се надяваме, че Биг Брадърът се е намесил. Макар че в случая навярно ще бъдат необходими поне десетина Биг Брадъри.

БЛИЦ

Видеото можете да видите ТУК


Няма коментари :

Публикуване на коментар