loading...

понеделник, 17 септември 2012 г.

Багата печели "VIP Brother"

ММA боецът Благой Иванов-Багата има най-големи шансове да спечели стартиралото вчера новото издание на "VIP Brother". Три са основните причини за това. Първата е, че Багата е спортист и това го прави дисциплиниран и отговорен, а не лигав, като повечето останали участници. Това се харесва на зрителя и затова той би гласувал за него.

Втората причина е, че Багата има характер и ще се бори до край за победата. Тази негова черта със сигурност ще му донесе много фенове.

Благой Иванов наскоро претърпя сериозна операция, след като бе нападнат с нож. След такъв сериозен инцидент да се хвърлиш в такава авантюра е достойно за уважение. Хората едвали ще подминат този факт.

Иначе другите участници, които влязоха в къщата на "VIP Brother", са фолк певицата Бони, Ирен Кривошиева със сина си Владимир Данаилов (син на Стефан Данаилов), журналистката Кристина Патрашкова, леймейктата Златка Димитрова, водещите Никол Станкулова и Къци Вапцаров, оперният певец Юлиян Константинов, "сървайвърът" Николай Мартинов, певицата Мариана Попова.

Днес в къщата най-после ще влезе Памела Андерсън, заедно с още 4 нови съквартиранти.

Николай Георгиев

Няма коментари :

Публикуване на коментар