loading...

четвъртък, 20 септември 2012 г.

Дни на отворените врати в Детската академия по футбол на Пламен МарковС началото на новата учебна година, Детската академия по футбол (ДАФ) на бившия селекционер на националния ни отбор Пламен Марков обявява дни на отворените врати. На 22 и 23 септември от 10.00 часа на Националния стадион "Васил Левски" ще се проведат свободни тренировки, на които децата, ще могат да се запознаят отблизо с треньорския екип и дейността на Aкадемията.


В ДАФ могат да се запишат всички желаещи деца на възраст от 7 до 13 години. Бившият национал и футболист на ЦСКА Пламен Марков е ръководител на Академията, която работи за изграждането и развитието на млади таланти.

Детската академия разполага с терени във всички райони на София за улеснение на децата и техните родители. Пламен Марков работи с лично подбран от него висококвалифициран екип от доказани специалисти и педагози.
 

По време на заниманията в ДАФ децата ще бъдат разделени на възрастови групи от по 10-12 деца, за да може всяко дете да получи индивидуално внимание и грижа.
Тренировъчните процеси ще бъдат разделени на физическа подготовка и тактическа подготовка. Тренировките в Академията ще се провеждат само през уикенда, за да не пречат на училищния график на децата.

За повече информация относно графика на провеждане на тренировките посетете нашия сайт - www.dafbg.com


Няма коментари :

Публикуване на коментар